هدف داروی جدید کرونا، درمان لختگی خون در رگ

به گزارش دَبی بلاگ، تیم پژوهش گران این دارو معتقدند که داروی تی آر وی 027 می تواند این عدم تعادل هورمونی را درمان کرده و از شدت عمل کرد ویروس بکاهد. این دارو پیش تر در درمان بیماران مبتلا به سکته قلبی استفاده شده و عوارض جانبی وخیمی نداشته، اما موثر هم نبوده است.

هدف داروی جدید کرونا، درمان لختگی خون در رگ

در گرماگرم تلاش دانشمندان برای یافتن راه درمان ویروس کرونا، قرار است در بریتانیا داروی جدیدی آزمایش شود که ممکن است از انعقاد مرگ بار خون بر اثر کووید 19 جلوگیری کند.

این آزمایش که به تی آر وی 027 موسوم است به روی 60 بیمار انجام خواهد شد. تی آر وی 027 مولکولی است که واکنش های ایمنی بدن را که تصور می شود موجب عوارض بسیار شدید در بیماران مبتلا به کووید 19 است، هدف قرار می دهد.

یک سوم بیمارانی که با ابتلا به کووید 19 در بیمارستان بستری می شوند به عارضه لختگی خون در رگ ها دچار می شوند که می تواند مرگ بار باشد.

دانشمندان تصور می کنند عدم تعادل هورمونی در خون که از عمل کرد ویروس سارس کوو 2 - ویروس کووید 19 - ناشی می شود، موجب لخته شدن خون در ورید ها می شود.

این آزمایش ها توسط دانشمندان در بنیاد قلب بریتانیا در محل دانشگاه امپریال کالج لندن انجام می شود که در جریان آن بیماران مبتلا به کووید 19 به مدت هشت روز که دوره حاد بیماری در بخش مراقبت ویژه و اتصال به دستگاه تنفس مصنوعی است، تحت نظارت قرار می گیرند.

به نیمی از بیماران داروی تی آر وی 027 و به نیمی دیگر دارونما داده می شود. کار این مولکول - که توسط کارخانه ترِوینا تولید شده - احیای تعادل میان دو هورمون کلیدی است که فشار خون و عمل کرد رگ ها را تنظیم می کنند.

این تعادل توسط آنزیم اِی سی ای 2 حفظ می شود که ویروس سارس کوو 2 در هنگام فعالیت در بدن، آن را از کار می اندازد. در نتیجه، خون چسبناک شده و در سراسر بدن به ویژه در ریه ها لخته می شود.

تیم پژوهش گران این دارو معتقدند که داروی تی آر وی 027 می تواند این عدم تعادل هورمونی را درمان کرده و از شدت عمل کرد ویروس بکاهد. این دارو پیش تر در درمان بیماران مبتلا به سکته قلبی استفاده شده و عوارض جانبی وخیمی نداشته، اما موثر هم نبوده است.

دکتر کَت پالاک، پژوهش گر ارشد و پزشک متخصص در بخش واکسن شناسی دانشگاه امپریال کالج لندن که یکی از مسئولین این تحقیقات است می گوید: باید این فرضیه را که کووید 19 تنها یک بیماری تنفسی است کنار بگذاریم. این ویروس هم چنین عوارض مخربی بر سایر اندام های بدن از جمله رگ های خونی و قلب دارد.

در ابتدای این بیماری با شگفتی متوجه شدیم که کسانی که از نارسایی های قلبی و گردش خون رنج می برند در معرض خطر بیش تری هستند.

دکتر دیوید اوُئِن، صدر این پژوهش، پژوهش گر ارشد بالینی و فارماکولوژیست بالینی در دانشگاه امپریال کالج لندن می گوید: تحقیقات ما نقش مهمی در درک مکانیزمی دارد که ویروس کووید 19 را چنین خطرناک می کند. این پژوهش ها می تواند عامل بالقوه درمان این بیماری باشد. این ویروس برای محقق ها چالش عظیمی است، زیرا چیز های بسیاری است که درباره آن نمی دانیم.

برای مبارزه با آن محتاج تلاش های جمعی هستیم. این پروژه، تیم های پاتولوژیست، ویروس شناس، داروشناس و پژوهش گران قلب و گردش خون را گرد هم آورده است.

جلب چنین طیفی از کارشناسان بهترین فرصت را به ما می دهد که راه درمان کووید 19 را که سخت به آن نیازمندیم، پیدا کنیم. تی آر وی 027 یکی از چند دارویی است که در بریتانیا برای درمان وخیم ترین عوارض کووید 19مورد آزمایش قرار گرفته است.

در اوایل ماه جاری، آزمایش به روی پنج داروی جدید آغاز شد که هر یک عوارض مختلف کووید 19 را هدف قرار می دهد. حدود سی بیمارستان در سراسر بریتانیا تحت نظارت برنامه اَکورد (برنامه تسریع پژوهش و تولید کووید 19) در پروژه درمانی کووید 19 شرکت دارند که هدف آن درمان صد ها بیمار مبتلا به ویروس کرونا از راه های مختلف است.

پنج داروی مختلف برای درمان این عوارض تحت آزمایش هستند: هپارین (داروی رقیق کننده خون که در کلیه بیمارستان های بریتانیا استفاده می شود)، زیلوکوُپلان (جلوگیری کننده واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن)، کالکوئِنس (داروی التهاب شدید ریوی)، بِمسِن تینیب (داروی قوی ضدویروس) و مِدی 3506 (آمپول ضد التهاب).

این دارو ها از میان 200 کاندید بالقوه درمان عوارض کووید 19 انتخاب شده اند که اگر نتیجه آن موفقیت آمیز نباشد، دور دیگری از دارو ها مورد آزمایش گذاشته خواهد شد.

منبع: ایندیپندنت

bestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا

منبع: فرادید
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 9729

به "هدف داروی جدید کرونا، درمان لختگی خون در رگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هدف داروی جدید کرونا، درمان لختگی خون در رگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید