طرز تهیه کوفته انارو گردو

به گزارش دَبی بلاگ، این کوفته به علت دارا بودن گردو و انار از کالری بالایی برخوردار است و در هر 100 گرم آن چیزی حدود 150 تا 200 کیلوکالری وجود دارد.

طرز تهیه کوفته انارو گردو

به گزارش خبرنگاران به نقل از سیری در ایران

مواد لازم : (برای 30 تا 40 عدد کوفته)

گوشت چرخ نموده بدون چربی 900 گرم

پیاز متوسط 1 عدد رنده شده و آب گرفته

گردو یک و نیم پیمانه کاملا خرد شده

تخم مرغ 1 عدد

نان خشک آسیاب شده نیم پیمانه

جعفری تازه خرد شده نیم پیمانه

ترخون تازه خرد شده یک چهارم پیمانه

آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز به مقدار لازم

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زیره سبز یا سیاه 1 قاشق غذاخوری

نمک 2 قاشق چایخوری

روغن نصف پیمانه

دانه های انار برای تزیین نصف پیمانه

برگ نعناع چند عدد برای تزیین

مواد لازم برای سس:

رب انار 3/4 پیمانه

آب انار 1 پیمانه

عسل یا شکر 1/4 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

دستور پخت :

پیاز، گردو، خرده نان، جعفری، ترخون، آب لیمو، زیره، نمک و فلفل ها را با هم داخل غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید. گوشت چرخ نموده و تخم مرغ را اضافه نموده و مجدد هم بزنید. می توانید به یاری دست هم مواد را مخلوط نموده تا کاملا ورز بیاید. خمیر آماده شده را حداقل نیم ساعت تا نهایتا یک روز داخل یخچال بگذارید. فر را با دمای 250 درجه سانتی گراد کنید و در این حال کوفته ها را آماده کنید. برای هر کوفته یک تا یک و نیم قاشق از خمیر برداشته و گرد و توپی کنید و در سینی فر بچینید و روی همه کوفته ها را روغن بزنید. کوفته ها را برای 10 دقیقه در 250 درجه فر بپزید. نیازی نیست پخت کامل گردد و گوشت آن ممکن است هنوز صورتی رنگ باشد. البته می توانید به جای فر کوفته ها را درون تابه با کمی روغن نیز سرخ کنید تا روی کوفته سرخ گردد.

برای سس همه مواد را به همراه یک پیمانه آب با هم مخلوط کنید و شوری، شیرینی و ترشی سس را بنا به ذائقه خود بوسیله نمک و شکر تنظیم کنید. حالا بخشی از سس را کنار بگذارید برای سرو همراه با غذا و بخش باقی مانده را به همراه دانه های انار با قاشق روی کوفته ها بریزید.کوفته ها را برای مدت 15 الی 25 دقیقه دیگر این بار در دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا کاملا بپزد. بعد از پخت سس کوفته باید غلیظ شده باشد. اگر تمایل دارید سس بیشتری داشته باشید کمی دیگر آب انار غلیظ شده در اواسط طبخ به کوفته ها اضافه کنید. البته شما می توانید بجای استفاده از فر کوفته ها را درون تابه روی شعله ملایم بگذارید تا خوب پخته و سس آن غلیظ گردد. نوش جان

bestcanadatours.com: https://bestcanadatours.com، تور ارزان کانادا، ویزای تضمینی مولتی کانادا، ویزای مولتی 5 ساله کانادا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: dabiblog.ir شناسه مطلب: 14699

به "طرز تهیه کوفته انارو گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته انارو گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید