فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند

به گزارش کلاه عطا، محققان آمریکایی پیروز به فراوری یک نوع سیب قرمز و پیوندی شدند که می تواند تا یک سال تازه بماند.

فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند

به گزارش، محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن با بیش از دو دهه کوشش پیروز به فراوری یک نوع سیب شدند که ویژگی منحصر به فردی دارد.

این سیب Cosmic Crunch نام گرفته و از ابتدای هفته جاری به صورت رسمی در آمریکا به فروش می رسد.

دوستداران میوه، با مصرف این سیب یک حس فوق العاده را تجربه خواهند کرد، زیرا این سیب بسیار شفاف و آبدار است و تا 12 ماه یا یک سال عمر دارد و اگر در شرایط درست محافظت گردد تا این مدت تازه می ماند.

این محصول نتیجه یک تحقیق است که از سال 1997 شروع شده و طی آن روی یک میوه پیوندی کار شده که مبتنی بر یک نوع سیب به نام هانی کریسپ (Honeycrisp) است.

در حال حاضر Cosmic Crunch ثبت اختراع شده و گفته شده که یک سیب آبدار و بزرگ بوده و بافت محکمی دارد.

همچنین سطح قند و اسیدیته آن هم به طور طبیعی بالاست. به این ترتیب یک سیب شیرین است.

تیم تحقیقاتی پروژه گفته اند که در صورت مصرف این سیب در شیرینی ها، می توان از قند کمتری در شیرینی استفاده کرد، زیرا این سیب خود به اندازه کافی شیرین است.

مقاومت این سیب در برابر تغییر رنگ بالاست و اگر در یخچال نگهداری گردد، شش ماه یا بیشتر دوام خواهد داشت. این در حالی است که عمر سیب در شرایط کنترل شده 12 ماه به طول می انجامد.

اگر سیب در کابینت و یا دمای اتاق نگه داشته گردد هم تا چند هفته تازه می ماند.

به گفته محققان دلیل این دوام هم این است که سیب Cosmic Crunch هیچ کدام از اختلالات انبار شدن که سیب های عادی دارند از جمله قهوه ای شدن داخل سیب، آسیب های ناشی از سرما، چین و چروک شدن بافت سیب و یا حساسیت به دی اکسید کربن و اکسیژن کم ندارد.

لازم به ذکر است در ظاهر این سیب لکه های سفید رنگ هم به چشم می خورد.

فراوری این سیب با دوام نتیجه 20 سال تحقیق محققان است.

منبع: ایسنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری سیبی که تا یک سال تازه می ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید